Garantie

De kleertjes van Poppenkind worden met liefde gemaakt en doe ik mijn best om deze in topconditie aan je te leveren. Het kan toch voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij Poppenkind hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, worden de kosten voor reparatie vergoed of je ontvangt een nieuw product.

 

Je kan contact nemen via mail of instagram om het gebrek aan te geven. Mocht je het item willen repareren of retour sturen dan is zijn de verzendkosten voor de koper. Reparatie zijn gratis. Mocht het item niet te repareren zijn dan wordt er een nieuw item (hetzelfde item) gratis opgestuurd.

 

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@poppenkind.nl of via het contactformulier. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.