Outfits

Met liefde maak ik bijzondere outfits speciaal voor poppenouders. In deze collecties vind je speciale items, zogeheten one of a kind items. Items van duurzame garen, bijzonder mooie stoffen en er zijn maar een aantal van gemaakt of soms zelfs één. 

De poppenkleertjes die je ziet hebben vaak een knipoognaar vintage style. Gemaakt van duurzame garen, prachtige stoffen en goed samengesteld met andere items zodat het een compleet setje wordt.


Ida gebreide jurkjes 

De ida-jurkjes zijn op zichzelf uniek te noemen. Deze is namelijk gemaakt van duurzame Alpaca garen waardoor het jurkje voelt als babyzachte wol én een combinatie van haken en breien waardoor het zijn unieke uitstraling heeft. Dit samen met het mutsje en maillot wordt het een snoezige combinatie waar elke poppenouder blij van wordt.

Bowie setjes

Opzoek naar meer genderneutrale kleertjes voor de poppenouder? Wellicht steelt één van de bowie setjes diens hart. Bij deze setjes wordt rekening gehouden dat de kleertjes gedragen kan worden door meisjes- en jongenspoppen


Lou Gehaakte of gebreide tuinbroekjes


Setjes Madelief 

Als je opzoek bent naar setjes die zo lief zijn dat je hartjes ogen ervan krijgt, dan vind je het waarschijnlijk bij de Madelief setjes. Deze zijn zo lief en snoezig dat je gaat smelten.